Van jawoord tot overnachting

jullie avontuur
begint hier ...

Een happening in festivalstijl, feesten in de hoeve of een winterse ceremonie bij de open haard.
Persoonlijk en gemoedelijk

Trouwen bij de
Brabantse Hoeve

Samen stellen wij de perfecte bruiloft voor jullie samen.
Geen vaste schema’s of arrangementen waaruit je moet kiezen.
De dag wordt volledig op maat voor jullie samengesteld. Het is tenslotte jullie mooiste dag.

Ceremonie

Romantisch en intiem in ons trouwprieel.
Met de indeling zoals jullie die graag zien. Met een ambtenaar van de gemeente of spreker naar keuze.

Taart & toost

Heerlijk buiten in onze groene en landelijke trouwtuin. De trouwtuin is exclusief voor jullie, met stretchtent en trouwprieel. Compleet ingericht en versierd in jullie stijl.

Dineren

Wordt het een festivaldiner, tapasmenu of een Amerikaanse BBQ van Big Boys? Of gaan jullie uitgebreid tafelen aan lange tafels onder de stretchtent? Jullie hebben het voor het zeggen.

Feesten

In onze gezellige en moderne Hoeve. En daarna … lekker naborrelen met vrienden of familie in de huiskamer en gezellig blijven slapen in de hotelkamers. Er zijn heel veel mogelijkheden!

Tot in de puntjes

Aandacht voor jullie

Een onvergetelijke huwelijksdag in een unieke en sfeervolle setting. Op en top feestelijk en tegelijkertijd lekker ontspannen. Tot in de puntjes verzorgd door gastvrije mensen met oog voor detail. Bij de Brabantse Hoeve is trouwen pas écht uniek!

Wat dachten jullie bijvoorbeeld van buiten trouwen? In onze prachtige trouwtuin met uitzicht op koeien en paarden? Natuurlijk kunnen jullie ook trouwen in onze moderne hoeve. Of kies voor een huwelijksvoltrekking in onze fijne stretchtent.

Bij de Brabantse Hoeve gaan rust, stijl en klasse hand in hand met bourgondische gezelligheid. De mooiste dag van jullie leven is bij ons in vertrouwde handen.

Buiten trouwen

Landelijk, in lounge-
of festivalsfeer

Jullie trouwdag lekker ontspannen doorbrengen? Lekker relaxed, gewoon leuk en met lieve mensen om jullie heen? Bij de Brabantse Hoeve kun je heerlijk buiten trouwen en bourgondisch genieten in een fijne en sfeervolle tuin. Kies voor een bruiloft in stijl met een onvergetelijk loungefeest!

Winterbruiloft
Trouwen in winter- of kerstsfeer, in een compleet versierde locatie. Of je mooiste dag vieren bij de open haard, wanneer de blaadjes van de bomen vallen. Ook binnen hebben wij prachtige plekjes voor je trouwceremonie. Onze boerderijliving biedt volop ruimte voor al je gasten.

Focus op

Beleving & kwaliteit

Wij gunnen jullie een zo persoonlijk mogelijke trouwdag. Daarvoor stellen we dan ook alles in het werk. Zo bieden we veel verschillende mogelijkheden als het gaat om hapjes en het diner.

Denk bijvoorbeeld aan een échte BBQ-beleving, compleet verzorgd door de jongens van Big Boys. Met oprechte aandacht voor jullie en jullie gasten. En voor die unieke smaakbeleving. Puur en eerlijk, waarbij de beste ingrediënten worden samengebracht in de magie van knisperend hout.

Of kies voor een waar festivaldiner met verschillende foodcorners. Waarbij wij verse luxe pizza’s voor jullie bereiden in onze houtgestookte pizzaoven. En op een mega square-bq de lekkerste Black Angus-beefburgers voor jullie bakken. Natuurlijk toppen jullie alles naar eigen smaak af. De saladebar met verse salades van onze lokale groenteboer maakt de smaakbeleving compleet.

Lekker lang tafelen aan stijlvol gedekte tafels behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Kies jij voor een tapasmenu, laat je de Big Boys barbecueën of wil je een klassiek diner? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Tot in de puntjes

Aandacht voor jullie

Een onvergetelijke huwelijksdag in een unieke en sfeervolle setting. Op en top feestelijk en tegelijkertijd lekker ontspannen. Tot in de puntjes verzorgd door gastvrije mensen met oog voor detail. Bij de Brabantse Hoeve is trouwen pas écht uniek!

Wat dacht u bijvoorbeeld van buiten trouwen in de prachtige trouwtuin met uitzicht op koeien en paarden? Natuurlijk kunt u bij ons ook trouwen in de moderne Hoeve. Of kies voor een huwelijksvoltrekking in onze fijne stretchtent.

In de Brabantse Hoeve gaan rust, stijl en klasse hand in hand met Bourgondische gezelligheid. De mooiste dag van jullie leven is bij ons in vertrouwde handen.

Buiten trouwen

Lounge, landelijk
of in festivalsfeer

Jullie trouwdag héél relaxed en ontspannen doorbrengen? No-nonsense, gewoon leuk en met lieve mensen om jullie heen? Bij de Brabantse Hoeve kun je lekker buiten trouwen en bourgondisch genieten in een heerlijke tuin. Kies voor een bruiloft in stijl met een heerlijk loungefeest!

Winterbruiloft
Trouwen in de kersttijd met een compleet versierde locatie, of trouwen bij de openhaard in de Herfst wanneer de blaadjes van de bomen vallen. Naast onze buitenlocatie is het ook mogelijk de trouwceremonie binnen te houden. Onze boerderijliving is daar zeer geschikt voor en biedt voldoende ruimte voor al uw gasten

Focus op

Beleving & kwaliteit

Wij hechten waarde aan een voor iedereen zo persoonlijk mogelijke trouwdag. We bieden veel verschillende diner en hapjes mogelijkheden.

Denk bijvoorbeeld aan een èchte barbeque beleving compleet verzorgd door de jongens van Big Boys, met oprechte aandacht voor onze gasten en altijd net dat stapje extra. Puur en eerlijk, waarbij de beste ingrediënten samen worden gebracht in de magie van knisperend hout.

Of kies voor een waar festivaldiner met verschillende foodcorners. Waarbij onze houtgestookte pizza-oven continu brandt en wij de lekkerste verse en luxe pizza’s voor jullie in bereiden. Wij op een mega square-bq de lekkerste black-angus beefburgers voor jullie bakken en jullie gasten deze helemaal naar eigen smaak kunnen aftoppen. Een saladebar met verse salades van onze lokale groenteboer mogen hier ook zeker niet aan ontbreken!

Maar heerlijk lang tafelen aan stijlvol gedekte tafels behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Kies jij voor een Tapasmenu, laat je Big Boys barbecueën of wil je een klassiek diner? De mogelijkheden zijn eindeloos

Wij verzorgen met passie en plezier

de mooiste dag van jullie leven

En velen gingen jullie al voor

00000

Proostborrels

000

x ‘ja, ik wil’

0000

Stukjes taart

Weer een ervaring rijker!

Elke bruiloft bij ons is anders. En wat zijn we blij als we jullie dag mogen verzorgen.

Zin om bij ons te trouwen?

Kom langs!

Maak een afspraak en we spreken samen jullie ideale dag door. Vrijblijvend en onder het genot van een kopje koffie.
Wij hebben er nu al zin in!