Wij zijn van de partij!

Genieten bij de Brabantse Hoeve met vrienden, collega’s en familie. Wat je ook te vieren hebt: met onze op maat gemaakte arrangementen creëren we het feest dat jij voor ogen hebt. Binnen in het café, rustig in de hoeve of buiten in onze groene feesttuin met stretchtent. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Wij gaan graag met je om de tafel.

Gesprek inplannen

Geschikt voor…

  • Jubileum of verjaardag | Samen, alleen of op het werk een mooi aantal jaren bereikt? We bieden verschillende mogelijkheden met kleine hapjes en lekkere drankjes. Buiten of binnen.
  • Zakelijk |Ook voor alle zakelijke feesten, vieringen en jubilea ben je bij ons aan het juiste adres. Van een borrel in onze feesttuin tot een personeelsfeest met activiteit: alles is mogelijk.
  • Rustig vieren |Geen uitbundig feest, maar lekker ingetogen genieten met de mensen die voor jou het belangrijkst zijn. We bieden ook feestelijke zit-arrangementen aan. Denk aan een uitgebreide high tea of lekkere smeerlunch

Wij denken graag met je mee!

Een feest organiseren dat jullie niet snel vergeten: daar gaan wij voor! Daarom bieden we veel keuze in ruimtes, hapjes, drankjes, diner en programma. Plan een vrijblijvend gesprek in en we bespreken met liefde alle mogelijkheden onder het genot van een kop koffie.

Vraag een gesprek aan

Blijf op de hoogte!

Volg ons via Instagram, Facebook & LinkedIn!

HIER VIND JE ONS

Zeelandsedijk 29
5408 SL Volkel

 

Google Maps
ZO KOM JE MET ONS IN CONTACT

Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 het best bereikbaar.

0413 27 50 70 | info@brabantsehoeve.nl

Mailen
OPENINGSTIJDEN

Voor een groeps- of zakelijke reservering kun je bij ons elke dag terecht tussen 08:00 en 22:00 uur. Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag een arrangement aan via onze contactformulieren.

BAR & TERRAS

Za: 12:00 – 22:00 uur
Zo: 10:00 – 22:00 uur (en officiële feestdagen)
In het laagseizoen kunnen bovenstaande tijden afwijken.