Onze arrangementen

Activiteiten

LACHPARTY

Beleef de ludieke lachtherapie bij de Brabantse Hoeve waarbij twee typetjes je lachspieren flink uitdagen! De meesteres van de lach en haar assistent nemen jou en je collega’s, vrienden of familie een uur mee in een ongekend vrolijke sfeer. Deze interactieve workshop staat garant voor hilarische momenten en heeft een leuk effect op de groepsdynamiek, waardoor dit steeds weer als een succesvolle teambuilding wordt ervaren.

 

VANAF 20 PERSONEN  |  1 TOT 1.5 UUR 
€19.50 per persoon AANVRAGEN

MUZIEKBINGO

Bij de muziekbingo draait de DJ de meest foute muziek. Aan jou de taak om het liedje te raden en te kijken of het op je bingoformulier staat. Maar je mag natuurlijk ook meezingen! Het principe is heel eenvoudig en voor iedereen toegankelijk. Inclusief spelleider/DJ en kleine prijsjes.


10 PERSONEN  |  COMBINATIE-ARRANGEMENT  |  1 tot 1.5 UUR
€275 AANVRAGEN

PUZZELPROEVERIJ

Escaperooms zijn tegenwoordig overal te vinden, mensen vinden het leuk om puzzels/raadsels op te lossen in groepsverband. Een hapje eten hoort vaak ook bij een uitje. Wij bieden een borrelhapje in combinatie met 3 puzzels. Elke puzzel duurt maximaal 30 minuten. Na elke puzzel ‘speel je een gang vrij’ waarbij je met je gezelschap aan tafel geniet van een van onderstaande arrangementen.

 

VANAF 4 PERSONEN  |  2.5 UUR  |  COMBINATIE-ARRANGEMENT
€33.50 per persoon all-in meer info

KLEIDUIVENSCHIETEN

Hoe goed ben jij met een geweer? Schiet je met scherp of krijg je geen vogel (van klei!) uit de lucht? Bij Schietbaan Swinkels stel jij je schietskills op de proef! De Brabantse Hoeve heeft een intensieve samenwerking met deze professionele schietbaan van Olympisch kampioen Eric Swinkels. Je kunt jouw reservering voor het schieten direct bij de schietbaan maken. Voor het borrelen en/of lunchen reserveer je bij ons.


VANAF 2 PERSONEN  |  COMBINATIE-ARRANGEMENT
RESERVEREN BORREL/LUNCH SCHIETBAAN SWINKELS

TAPASTOUR

Leuk om te geven, nóg leuker om te krijgen! Met vrienden, familie, collega’s of je sportclub een route fietsen door onze prachtige omgeving. Ontvang tijdens je route bij 3 verschillende stops 2 hapjes. De Brabantse Hoeve zit aangesloten bij de route 

€22.50 per persoon RESERVEREN

ESCAPEROOM

Een Escape Room is een interactief spel waarbij een groep mensen in een kamer wordt opgesloten. De deelnemers moeten door het zoeken naar sleutels, codes en aanwijzingen, en door het oplossen van puzzels en raadsels de kamer zien te verlaten. Het spel vereist uiters te concentratie en actieve betrokkenheid van alle deelnemers. Goede samenwerking en communicatie zijn de belangrijkste sleutels voor een succesvolle ontsnapping

 

VANAF 2 PERSONEN  |  KAMER 237 VOLKEL
meer info en reserveren
IN SAMENWERKING MET UITJESBAZEN

GEK OP HOLLAND

De gezelligste ‘ons kent ons’-quiz zal duidelijk maken wie de grote kenner is. De presentatie is in handen van onze eigen Linda de Mol, die de teams aan de tand voelt over van alles wat met ons land te maken heeft. Daarbij mag muziek van Nederlandse bodem natuurlijk niet ontbreken. Gek op Holland staat namelijk voor sfeer, gezelligheid, gekkigheid en vooruit … ook een klein beetje kennis! Prijs is exclusie BTW.

 

VANAF. 15 PERSONEN  |  COMBINATIE-ARRANGEMENT  |  1.5 uur

€29.50 per persoon AANVRAGEN
IN SAMENWERKING MET UITJESBAZEN

MOORDSPEL AAN TAFEL

Je hebt zin in een heerlijk diner. Gezellig tafelen met collega’s. Wijntje erbij, biertje erbij. Eén en al gezelligheid. Toch? Maar niets is wat het lijkt! Tussen de gangen door komt de recherche op de proppen. Niet voor een parkeerboete, maar voor een wel heel vreemde moordzaak. Het moorddiner sleept jullie mee in een spel, waarbij de gehele groep betrokken is. Het is niet ieder voor zich. Je speelt in teams. Denk goed na, analyseer vreemde scenario’s en probeer de zaak op te lossen voordat het dessert geserveerd wordt! Prijs is exclusief BTW.

 

VANAF 15 PERSONEN  |  COMBINATIE-ARRANGEMENT  |  2 UUR
€29.50 per persoon AANVRAGEN
IN SAMENWERKING MET UITJESBAZEN

QUIZSHOW DELUXE

Deze quiz gaat veel verder dan alleen maar vragen. Met 2 presentatoren, 8 verschillende rondes, aankleding, een jury, een dj, een mega geluidsset, een paar grappen en 2 microfoons komen wij feestend bij jullie aan. We hebben een missie, het is tijd voor (inter)actie! Deze quiz verveelt geen seconde. De lachspieren zullen meer dan eens getest worden. Iedere ronde is anders en met alleen parate kennis kom je er niet! Prijs is exclusief BTW.


VANAF 50 PERSONEN  |  COMBINATIE-ARRANGEMENT  |  2 UUR
€29.50 per persoon AANVRAGEN
IN SAMENWERKING MET UITJESBAZEN

VIRTUAL BOMB

De ultieme combinatie van een escaperoom met virtual reality: de Virtual Bomb. Dit is dé teambuilding-game van dit moment. In kleine groepen strijden jullie tegen de klok. Zorg ervoor dat je de bom onschadelijk maakt voordat deze tot ontploffing wordt gebracht. Samenwerken en goed communiceren vormen de sleutel tot succes. Welk team weet de meeste bommen te ontmantelen en gaat er met de winst vandoor? Prijs is exclusief BTW.

 

VANAF 15 PERSONEN  |  COMBINATIE-ARRANGEMENT  |  1.5 UUR
€29.50 per persoon AANVRAGEN
IN SAMENWERKING MET UITJESBAZEN

FOUTE BINGOSHOW

Wedden dat Bingo wel cool, vet en hip kan zijn? Lichten aan, muziek op standje “Dans maar mee” en de Bingomasters in hun nopjes. Welkom bij de Foute Bingoshow! Wij organiseren dé meest humoristische show van Nederland. Met diverse rondes, ludieke praatjes, leuke opdrachten én…schitterende prijzen. Boek snel de Foute Bingoshow  en ervaar een avond die jullie ongetwijfeld niet snel zullen vergeten! Prijs is inclusief BTW.


VANAF 20 PERSONEN  |  COMBINATIE-ARRANGEMENT  |  1.5 UUR
€29.50 per persoon AANVRAGEN
IN SAMENWERKING MET UITJESBAZEN

ESCAPEBOX

De Escape Box wordt geopend. Lampjes, knopjes en rare geluiden zijn direct te zien én te horen. Het mysterieuze pakketje blijkt een tikkende tijdbom te zijn! Maar wacht.. ‘’Ik zie een grote stopknop.’’ Inderdaad, dat klopt. Helaas is het niet zo makkelijk als het lijkt. De timer stopt pas na het voltooien van verschillende escape games. Aan jullie de taak om binnen 90 minuten de bomkoffer te ontmantelen. Succes. Time is ticking. Prijs is exclusief BTW.

 

VANAF 15 PERSONEN  |  COMBINATIE-ARRANGEMENT  |  1.5 UUR
€29.50 per persoon AANVRAGEN