Engelse website van Brabantse Hoeve Duitse website van Brabantse Hoeve

Agenda


2e Kerstdag

- 26 december 2018 -

Luxe kerst high-tea
Gezellig met vrienden of familie.
- Ontvangst met prosecco en een amusespiesje.
- Wekpotje met een verse soep.
- Boerenkoffie met appelgebak en andere kerstlekkernijen.
- Vers Boerenbrood, Croissants, warme broodjes, krentenbrood, crackers, beschuit en peperkoek.
- Verschillende soorten kaas en vlees uit de streek.
- Vers fruit, gekookte eitjes en zoetwaren.
- Warme tostihapjes, warme belegde ciabatta en worstenbrood.
- Een verrassend nagerecht met hangop en een zuivelshake.
- Alles inclusief onbeperkt koffie, thee en sappen.


We starten om 11.00u en 15.00u.
Kosten: €26.50 p.p, kind t/m 12 jaar: €14.95, kind t/m 4 jaar: €2.50
Reserveren noodzakelijk: info@brabantsehoeve.nl / 0413 - 27 50 70


Winterfeest- bierenfestival

- 30 december 2018 -


Wat is er fijner na twee kerstdagen dan een leuk uitje voor het hele gezin? Het Winterfeest, op zondag 30 december bij de Brabantse Hoeve, is ideaal om even lekker samen te ontspannen. Neem plaats in onze knusse herberg, warm op bij de open haard in het oud-Brabants Koffiehuys of op het overdekt en verwarmd terras, en geniet van ambachtelijke streekproducten en heerlijke winterbieren. De entree is gratis.

Het Bierfestival bij de Brabantse Hoeve in Volkel betekent een middag en avond gezellig sfeer proeven voor jong en oud. Terwijl de kinderen vermaakt worden, lekker spelen op het springkussen en genieten van de gratis ranja, warmt u zich aan het gezellige houtvuur en proeft u van heerlijke streekproducten. Dit jaar is er een heuse Foodstreet met onder meer OerBBQ, de bekende Brabantse Hoeve Nacho’s en diverse soepen uit de streek. Natuurlijk serveren we ook warme chocomel, glühwein en een lekkere Schrobbelèr. Liefhebber van speciaalbieren? Dan bent u hier deze dag al helemaal aan het juiste adres!

Bijzondere bieren

Tijdens het Winterbierfestival presenteren wij bijzondere bieren van verschillende brouwerijen. Met 150 bieren en een selectie van bijzondere winterbieren krijg je het als bierliefhebber zeker warm. Ook onze braskaarten zijn weer te verkrijgen en loop je zo geen een biertje mis. Geen bierliefhebber maar houd je toch van gezelligheid? Onze bar is gewoon open voor een wijntje, iets fris of een lekker warm drankje.

Oer-BBQ

De mannen van de Oer-BBQ halen weer alles uit de kast en zorgen voor een perfect gesmoked stukje vlees. De grote Amerikaanse BBQ is een spektakel op zich en wanneer je het eten geproefd hebt wil je nooit meer anders.

Al met al een feest voor iedereen!

Winterbierfestival

Contact

Bij vragen of opmerkingen staan wij graag voor je klaar. Bel, mail of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.    Ik ga akkoord met de privacy- en cookieverklaring
De Brabantse Hoeve

Dagelijks geopend 10.00 - 22.00 uur
*1 november–30 maart: Ma-di-wo-do tot 20.30 uur.
Openingstijden voor groepen in overleg.


Zeelandsedijk 29, 5408 SL Volkel
0413 275070
06-21991558
06 13807241
info@brabantsehoeve.nl

K.v.K. nr. 172.03.488

Route

De Brabantse Hoeve is heel gemakkelijk te bereiken via de snelweg A50. Neem afslag 13 richting Volkel. Bij de eerste vier rotondes ga je rechtdoor, en bij de vijfde ga je rechtsaf de Zeelandsedijk op. Na ongeveer 1 km zie je de Brabantse Hoeve aan je rechterhand.

Brabantse Hoeve - op Twitter Brabantse Hoeve - op Facebook Brabantse Hoeve - op Linkedin Brabantse Hoeve - foto's