Engelse website van Brabantse Hoeve Duitse website van Brabantse Hoeve

De Brabantse Hoeve zoekt versterking!


Wij zijn op zoek naar een:

Allround horecamedewerker

12 tot 32 uur per week

 

Van terrasgasten bedienen en pizza’s bakken in onze houtgestookte steenoven, tot het ‘opbouwen’ van bruiloften en partijen: in deze (bij)baan komen allerlei werkzaamheden voorbij. Zoek jij een baan in de horeca die goed te combineren is met je studie? Hou je van gezelligheid, ga je graag met mensen om en ben je niet vies van af en toe flink sjouwen? Dan komen wij graag met jou in contact.


Als horecamedewerker bezorg je onze gasten een fijne tijd en zorg je ervoor dat zij niets te kort komen. De ene keer sta je achter de bar in ons Koffiehuys, het andere moment verzorg je de bediening op het terras. Of je bent buiten bezig, in onze trouwtuin bijvoorbeeld. Een van de voordelen van werken bij de Brabantse Hoeve is dat je niet naar de sportschool hoeft. Er is gelegenheid genoeg om spierballen te kweken en onderhouden, bijvoorbeeld bij het opbouwen en voorbereiden van bruiloften, vergaderingen en partijen. Ook ben je onze gastheer/-vrouw bij onze Beers & Bites, zorg je dat onze bierfestivals goed verlopen en verzorg je de bediening bij feesten en partijen.


De Brabantse Hoeve is dagelijks geopend tot 22.00 uur. Horecawerk is bij ons dus niet per se nachtwerk. Dat betekent dat je na een dag of avond werken vaak mooi op tijd thuis bent om de volgende dag fris en fruitig op school te verschijnen. Je maakt deel uit van een jong team van enthousiaste collega’s die het graag gezellig maken samen.


Dit ben jij
▪ Je hebt enige horecaervaring.
▪ Je hebt een vrolijke uitstraling en bent representatief.
▪ Je bent spontaan en enthousiast.
▪ Je kunt goed met mensen omgaan.
▪ Je bent een aanpakker en kunt goed sjouwen.
▪ Je hebt kennis van speciaalbieren of vindt het leuk om je hierin te verdiepen.
▪ Je bent bereid om in het weekend te werken.


Wat wij bieden
Een afwisselende (bij)baan met een mix van horecawerkzaamheden, in een jong team met leuke collega’s. Samen proberen we je werktijden zo goed mogelijk af te stemmen op je studie of andere activiteiten. Daarnaast profiteer je van goede arbeidsvoorwaarden.


Interesse?
Stuur je sollicitatie naar Hugo van Zutphen via hugo@brabantsehoeve.nl. Hier kun je ook terecht als je meer informatie wilt. Bellen kan uiteraard ook: 0413-275070 of 06-13807241.

Contact

Bij vragen of opmerkingen staan wij graag voor je klaar. Bel, mail of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.    Ik ga akkoord met de privacy- en cookieverklaring
De Brabantse Hoeve

Dagelijks geopend 10.00 - 22.00 uur
*1 november–30 maart: Ma-di-wo-do tot 20.30 uur.
1e Kerstdag en 1 januari gesloten
Openingstijden voor groepen in overleg.


Zeelandsedijk 29, 5408 SL Volkel
0413 275070
06-21991558
06 13807241
info@brabantsehoeve.nl

K.v.K. nr. 172.03.488

Route

De Brabantse Hoeve is heel gemakkelijk te bereiken via de snelweg A50. Neem afslag 13 richting Volkel. Bij de eerste vier rotondes ga je rechtdoor, en bij de vijfde ga je rechtsaf de Zeelandsedijk op. Na ongeveer 1 km zie je de Brabantse Hoeve aan je rechterhand.

Brabantse Hoeve - op Twitter Brabantse Hoeve - op Facebook Brabantse Hoeve - op Linkedin Brabantse Hoeve - foto's