Yes, hier is ‘ie: dé superleuke, afwisselende baan die je goed kunt combineren met een gezin, een eigen bedrijf of andere bezigheden. Van offertes maken voor personeelsuitjes tot samen met bruidsparen invulling geven aan een trouwdag. Jij doet dit (en meer!) als parttime officemedewerker events in ons gezellige team bij de Brabantse Hoeve in Volkel.

Wanneer werk je?
We zijn op zoek naar iemand die graag 12 tot 16 uur wil werken. Maandag is je vaste dag. Dan maak je meteen 8 uur. Daarnaast werk je – afhankelijk van het seizoen – nog één of twee dagdelen in de week. 

Dit ga je doen
Je verzorgt het eerste contact met onze gasten, doet voorstellen en brengt deze over naar je collega’s in de uitvoering. Dankzij jou kunnen gasten erop rekenen dat ze precies krijgen wat is afgesproken. Je staat direct naast de officemanager en biedt ondersteuning waar nodig.

Zo kan een werkdag eruitzien

  • Jouw vaste maandag als officemedewerker begint vaak met een goede kop koffie of thee samen met collega’s. 
  • Daarna ga je aan de slag. Jouw hoofdtaak? Het aannemen en verwerken van boekingen en reserveringen. Dat doe je fysiek, telefonisch en per e-mail op een enthousiaste, vriendelijke en gastvrije wijze. 
  • Je luistert, vraagt goed door en vertaalt de wensen van klanten naar een uitstekend voorstel. 
  • Akkoord? Top, goed gedaan. Tijd om het over te brengen naar jouw collega’s in de uitvoering. 
  • Tot slot ga je aan de slag met het beheren van de boekhouding en opstellen van facturen.

Wat je werk zo leuk maakt
Ons aanbod van BBQ’s, bierproeverijen, feesten, bedrijfsevents en bruiloften is bij de Brabantse Hoeve zo wisselend dat geen dag hetzelfde is. Te gek toch, dat je zulke aantrekkelijke arrangementen mag samenstellen en verkopen?

Dit bieden wij
Allereerst de unieke kans om heel flexibel 12 tot 16 uur te werken met een salaris dat past bij jouw ervaring, en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao horeca. Ook ben je onderdeel van een behulpzaam en enthousiast team. We maken het graag gezellig en staan voor elkaar klaar als het werk zich opstapelt.

En zeker zo belangrijk: we maken veel lol samen. Zo organiseren we wel vijf keer per jaar teamuitjes waarbij we bijvoorbeeld gaan karten, schaatsen of een escaperoom uitspelen. Die uitjes eindigen natuurlijk veelal met lekkere borrels en goede plaatjes. En word je warm van een lekkere kop koffie en een goed gesprek met collega’s? Ook daar maken we echt tijd voor.

Hier worden wij blij van

  • Jouw enthousiasme: je kunt goed communiceren, gaat prettig met gasten om en bent een kei aan de telefoon.
  • Aanpakkersmentaliteit en organisatietalent.
  • Een zelfstandige werkhouding en verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Kennis van administratie en relevante werkervaring. (We staan open voor herintreders). 

Ben je bekend met Smart Event Manager en SnelStart? Dan heb je helemaal een streepje voor. Maar dit kun je zeker ook bij ons leren.

Hier ga je werken
De Brabantse Hoeve is een eventlocatie met sfeervolle tuinen en warme binnenruimtes. Rust, vrijheid en klasse gaan bij ons hand in hand met bourgondische gezelligheid. We hebben zowel inspirerende vergaderruimtes als een gezellige club Big Lounge, maar ook een bruin café. Beachtuin ZAND en de groene feesttuin zijn de buitenplekjes waar onze gasten graag verblijven. Hier kunnen ze vergaderen, borrelen, terrassen, feesten, eten en zelfs trouwen. Genoeg opties dus! Gemoedelijkheid staat bij ons voorop, voor gasten én collega’s. Achter de schermen wordt veel gelachen, maar ook met gasten maken we graag een praatje.

Word jij onze collega?
Leuk! Stuur je sollicitatie naar Hugo van Zutphen, via hugo@brabantsehoeve.nl of onderstaande knop. Bij Hugo kun je ook terecht voor meer informatie. Bellen kan uiteraard ook, via 0413 – 27 50 70 of 06 – 13 80 72 41.