Engelse website van Brabantse Hoeve Duitse website van Brabantse Hoeve

Pizzaworkshop

Pizzabakken bij de Brabantse Hoeve is een smaakvolle en gezellige belevenis. Samen met familieleden, collega’s of vrienden geniet u van heerlijke pizza’s die in drie minuten worden afgebakken in de eigen houtgestookte steenoven. En het leukste: u maakt ze helemaal zelf! De combinatie van verse ingrediënten en een oven die precies goed op temperatuur is, maken de pizza’s om te smullen.

De basis van een toppizza: een goede bodem. Deze rolt u zelf. Hierna belegt u uw pizza met een selectie van de vele verse ingrediënten die voor u klaarstaan. De uitdaging zit hem in het ‘opscheppen’ van de pizza op de pizzaschep, een handeling die toch enige oefening vereist. Gelukt? Dan gaat u met uw pizza naar de houtgestookte oven waar de pizza in een paar minuten wordt afgebakken. Zowel in de keuken als bij de pizzaoven staan onze getrainde pizzabakkers klaar om uitleg te geven over de technieken en oven.

In de oven is er ruimte voor meerdere pizza’s. Deelnemen met grotere groepen is dus mogelijk!

Tijdens de workshop drinkt u een heerlijk wijntje, vers getapt biertje of een van onze frisdranken. Aan het einde van de workshop ontvangt u een ijsje naar keuze.

U hebt bij de Brabantse Hoeve keuze uit een drietal arrangementen:

Basic arrangement (2,5 uur)

minimaal 15 volwassenen
Tomatensaus, tonijn, salami, ham, ananas, rode, groene en gele paprika, champignons, rode en witte ui, tomaat, prei, courgette, maïs, olijven, kappertjes, broccoli, jonge kaas, rucola en verse kruiden.
Onbeperkt pizza’s, bier, wijn, fris en een ijsje na
€ 32,50 p.p. (tot 12 jaar € 17,50) Starttarief gebaseerd op 15 volwassen betreft € 487,50. Als er minder deelnemers zijn, blijft dit starttarief gehandhaafd.  

Basic plus arrangement (2,5 uur)

minimaal 15 volwassenen
Basic arrangement aangevuld met luxe ingrediënten zoals gehakt, shoarma, mozzarella, pesto en crème fraîche. Onbeperkt pizza’s, bier, wijn, fris en een ijsje na
€ 37,50 p.p. (tot 12 jaar € 22,50)   

Luxe arrangement (4 uur) 

minimaal 15 volwassenen
Basic plus arrangement maar dan 4 uur! Gezellig borrelen icm pizzabakken dus! Onbeperkt pizza, bier, wijn, fris en versgemaakt boerderij-ijs na 
€ 46,50 p.p. (tot 12 jaar € 27,50)

U kunt het luxe arrangement uitbreiden met het bierproeverijspel dat in Het Koffiehuys wordt gespeeld. Acht verschillende bieren passeren de revue terwijl u moet raden welke soorten dit zijn. De ‘echte’ bierkenner wordt aan het eind van het spel gehuldigd met een klein prijsje. Luxe arrangement in combinatie met bierproeverijspel € 56,50 p.p.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief sterke drank en speciaalbieren (m.u.v. de bieren die tijdens het bierproeverijspel geserveerd worden).Pizzaworkshop Pizzaworkshop Pizzaworkshop Pizzaworkshop Pizzaworkshop Pizzaworkshop Pizzaworkshop Pizzaworkshop Pizzaworkshop Pizzaworkshop

Contact

Bij vragen of opmerkingen staan wij graag voor je klaar. Bel, mail of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.    Ik ga akkoord met de privacy- en cookieverklaring
De Brabantse Hoeve

Dagelijks geopend 10.00 - 22.00 uur
*1 november–30 maart: Ma-di-wo-do tot 20.30 uur.
1e Kerstdag en 1 januari gesloten
Openingstijden voor groepen in overleg.


Zeelandsedijk 29, 5408 SL Volkel
0413 275070
06-21991558
06 13807241
info@brabantsehoeve.nl

K.v.K. nr. 172.03.488

Route

De Brabantse Hoeve is heel gemakkelijk te bereiken via de snelweg A50. Neem afslag 13 richting Volkel. Bij de eerste vier rotondes ga je rechtdoor, en bij de vijfde ga je rechtsaf de Zeelandsedijk op. Na ongeveer 1 km zie je de Brabantse Hoeve aan je rechterhand.

Brabantse Hoeve - op Twitter Brabantse Hoeve - op Facebook Brabantse Hoeve - op Linkedin Brabantse Hoeve - foto's