Engelse website van Brabantse Hoeve Duitse website van Brabantse Hoeve

Ontbijt

Tussen 7.00 uur en 11.00 uur ontvangen wij u graag voor een heerlijk ontbijt in de Tuinkamer. Op zaterdag en zondag staat het ontbijt van 9.00 uur tot 11.00 uur voor u klaar. Wilt u eerder of later ontbijten? Laat het ons weten, dan houden wij hier rekening mee.

Het ‘boerenontbijt’ bestaat voornamelijk uit verse streekproducten: vers brood en broodjes van de bakker, warme croissants, vleeswaren, kaas, jam en zoetwaren. Natuurlijk ontbreekt het verse scharrelei van boer Van der Locht niet en hebt u de keuze uit koffie, thee, melk en vruchtensappen. U kunt ook genieten van een assortiment van ontbijtgranen, te gebruiken met melk of yoghurt. En er is verrukkelijk vers fruit!

Tegen een kleine vergoeding stelt u ook een lekker lunchpakketje samen.Ontbijt Ontbijt Ontbijt Ontbijt Ontbijt
 

Lunch

Lunchkaart
In het Koffiehuys serveren wij eenvoudige lekkernijen van de kleine kaart. Elke dag bieden we keuze uit twee ambachtelijke soepen. Naast ons populaire Broodje Brabantse Hoeve hebben we vier heerlijke tosti's; geitenkaas, gerookte zalm, ham-kaas en onze Italiaanse variant met pesto, tomaat en mozzarella. Natuurlijk serveren we ook Brabants worstenbrood en een panini met gerookte kip, kaas en pesto.

Eenvoudige boerensmeerlunch
Vers boerenbrood van de bakker, krentenmik en croissants, vleeswaren, kaas, jam en zoetwaren. Heerlijk vers fruit en niet te vergeten: het verse scharreleitje van boer Van der Locht. Verder staan koffie, thee, melk en vruchtensappen voor u klaar.
€ 17,45 p.p. (vanaf 4 personen)


Aanrader! Luxe boerenlunch
Een ambachtelijke soepje en vers boerenbrood van de bakker, rijkelijk belegd met gerookte zalm, kipkerrie, brie, streekkazen, luxe vleessoorten, pesto, salade of anders lekkers.* En: Brabants worstenbrood, krentenmik en boerenspeltbrood, vleeswaren, kaas, jam en zoetwaren, vers fruit en een vers scharreleitje van boer Van der Locht. Boerenkarnemelk, koffie, thee en vruchtensappen.
€ 21,80 p.p. (vanaf 4 personen)
*op zondag presenteren we ipv de belegde broden warme tostihapjes. Ook met zalm, pesto, kip, brie etc.

Bekijk hier onze drank- en lunchkaart.Lunch Lunch Lunch Lunch Lunch
Diner

Ook dineren doet u lekker en ontspannen bij de Brabantse Hoeve. Zo kunt u kiezen uit een:
Oer BBQ Oer BBQ Hapjespan Hapjespan Boerentapas Pizza Pizza Groomoeders Potje

Contact

Bij vragen of opmerkingen staan wij graag voor je klaar. Bel, mail of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.    Ik ga akkoord met de privacy- en cookieverklaring
De Brabantse Hoeve

Dagelijks geopend 10.00 - 22.00 uur
*1 november–30 maart: Ma-di-wo-do tot 20.30 uur.
1e Kerstdag en 1 januari gesloten
Openingstijden voor groepen in overleg.


Zeelandsedijk 29, 5408 SL Volkel
0413 275070
06-21991558
06 13807241
info@brabantsehoeve.nl

K.v.K. nr. 172.03.488

Route

De Brabantse Hoeve is heel gemakkelijk te bereiken via de snelweg A50. Neem afslag 13 richting Volkel. Bij de eerste vier rotondes ga je rechtdoor, en bij de vijfde ga je rechtsaf de Zeelandsedijk op. Na ongeveer 1 km zie je de Brabantse Hoeve aan je rechterhand.

Brabantse Hoeve - op Twitter Brabantse Hoeve - op Facebook Brabantse Hoeve - op Linkedin Brabantse Hoeve - foto's