Online
borrel of proeverij

Persoonlijk, gezellig en verbindend

Livestream naar de huiskamers van al je collega's

Helaas, een knusse kerstborrel met alle collega’s zit er even niet in.
Maar … wij hebben een oplossing!
Wij creëren diezelfde gezelligheid bij jouw medewerkers thuis. Gewoon vanuit onze gezellige kroeg, via een livestream. Natuurlijk met een enthousiaste presentator en tevens biersommelier die voor een onvergetelijke happening zorgt.
En wil een lid van het managementteam, de eigenaar of een enthousiaste collega mee presenteren of een woordje doen? Het kan allemaal!

Veilig

Je collega’s volgen het programma veilig vanuit huis, via de door ons verzorgde livestream. Ze loggen in op een beveiligde website, volgen het programma en kunnen met elkaar chatten.

Borrelpakketten

Speciaalbieren? Laat dat nu net onze specialiteit zijn! Je treft bij ons echte kenners. Daarnaast verzorgen we in overleg ook wijnproeverijen en andere borrelboxen.

Presentatie

Onze enthousiaste presentator maakt er een feestje van. Wil jij of een andere collega de presentatie mee verzorgen? Leuk! Of neem vooraf een videoboodschap op, dan delen wij die tijdens de uitzending.

Teambuilding

Verbonden blijven met je collega’s is belangrijk, juist nu. Dit is een perfecte kans. Mede dankzij de chatfunctie hebben collega’s op een leuke manier onderling contact.

Hoe dan?

Livestream

Wij regelen lekkere speciaalbier-, wijn- of borrelpakketten. Neem ons mee in je wensen of budget, en wij zorgen voor een pakket op maat. Deze pakketten worden verzonden óf op jullie bedrijfsadres afgeleverd. Onze bevlogen speciaalbier- en wijnkenners zorgen voor een enthousiaste presentatie vol leuke weetjes en gezelligheid.

Een jubilaris in jullie midden? Met ons camerateam overhandigen wij graag persoonlijk een cadeau, allemaal live te volgen via dezelfde livestream.

Alle collega’s staan met elkaar in contact via een gezamenlijke chat. Gezellig kletsen met elkaar, dat is natuurlijk wat je bij een gewone borrel ook zou doen.

Onze huis-dj draait tussendoor een fijn muziekje. Verzoekjes? Graag! Via de chat kunnen collega’s hun favoriete nummers aanvragen.