Engelse website van Brabantse Hoeve Duitse website van Brabantse Hoeve

Familie- en vriendenweekend

De Brabantse Hoeve is dé locatie om gezellig met vrienden of familie te verblijven. De sfeervolle ingerichte kamers en vertrekken bieden rust, ruimte en comfort terwijl u kennismaakt met het gemoedelijke Brabantse leven.

Oude spanten en balken geven deze bijzondere locatie een eigen karakter. De gezamenlijke woonkamer ‘D’n Herd’ is gemoedelijk en gezellig ingericht. Zo kunt u rond de openhaard in een van de luxe fauteuils plaatsnemen voor een goed gesprek of voor het spelen van een gezelschapsspel. De kamer is verder voorzien van meerdere zithoekjes, een smart-tv, minibar en wifi.  

Op de eerste verdieping bevinden zich vijf stijlvol ingerichte slaapkamers voorzien van luxe boxspringbedden, een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Het plaatsen van extra matrassen op de kamers behoort tot de mogelijkheden zodat u ook met meerdere personen kunt verblijven. De Brabantse Hoeve is geschikt voor groepen van ongeveer tien tot vijftien personen.  

De accommodatie beschikt over een heerlijke tuin met uitzicht op grazende paarden en koeien, een gezellig terras waar u zich kunt mengen tussen andere gasten en een koffiehuis met bar waar diverse soorten koffie, thee, wijnen en speciaalbieren worden geschonken.  

De locatie zelf biedt voldoende mogelijkheden tot inspanning en ontspanning. Zo kunt u in onze prettige tuin heerlijk tot rust komen. Liever iets actiefs? Speel samen oud-Hollandse spelen zoals spijkerpoepen, repen, hoelahoepen, ezeltje-prik, koningsspel of sjoelen. Voor de jonge kinderen is er een veilig omheinde speeltuin met trampoline.

U kunt ook met de fotospeurtocht op pad om de natuurrijke omgeving van de hoeve te ontdekken. De vragenlijst met ‘instinkertjes’ en algemene wereldvragen zorgen voor nog meer plezier.  

Niet alleen de Brabantse Hoeve maar ook de omgeving biedt een scala aan mogelijkheden voor vertier. Fietsen, wandelen, paintballen, schilderen of een bezoek brengen aan tal van leuke bezienswaardigheden en attracties. Het is allemaal mogelijk in de directe omgeving van de hoeve.

De pizzaworkshop en het bierproeverijspel zijn populaire activiteiten in de avonduren. Gezamenlijk in de keuken uw eigen pizza maken. Dan nog drie minuten in de houtgestookte oven en uw overheerlijke pizza is klaar.

Voor het bierproeverijspel gaat u naar de bar. Acht verschillende soorten bier passeren de revue terwijl u moet raden welke biersoorten geserveerd zijn. De ‘echte’ bierkenner wordt aan het eind van het spel bekend gehuldigd met een cadeautje. Daarna nog even naborrelen en dan lekker naar bed om uitgerust aan de volgende dag te beginnen.

Dit is een greep uit de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Hebt u andere ideeën of vragen laat het ons dan weten. Wij denken graag met u mee om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Prijzen

Brabants skôn arrangement (1 dag)
€ 109,- per persoon (vanaf 10 personen)
Incl. ovenachting

Ontvangst met het Brabants plankje (koffie of thee, peperkoek, slagroom en een oud-Hollands snoepje). Dan met de bolderkar op pad om het buitengebied van Volkel te verkennen. De fotospeurtocht en vragenlijst zorgen voor een aangename afwisseling tijdens de wandeltocht. Rond het avonduur starten we in de keuken met de pizzaworkshop. Ter afsluiting kunt u tot middernacht gezellig borrelen. De volgende ochtend staat er een heerlijk boerenontbijt voor u klaar in de Tuinkamer.

Boerenhoeve arrangement (1 dag)
€ 109,- per persoon (vanaf 10 personen) 
Incl. overnachting  

Ontvangst met de boerenkoffie of -thee (koffie of thee, borrel Schrobbelèr, peperkoek, slagroom en een oud-Hollands snoepje). In de middag kunnen oud-Hollandse spelen zoals spijkerpoepen, repen, hoelahoepen, ezeltje-prik, koningspel of sjoelen gespeeld worden. Rond het avonduur starten we in de boerenwoonkeuken met de pizzaworkshop. Ter afsluiting kunt u tot middernacht gezellig borrelen. De volgende ochtend wordt u voor het boerenontbijt verwacht in de tuinkamer.  

Maatwerk
Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Wilt u liever een andere invulling of meerdere dagen verblijven? Maak uw wensen kenbaar en wij stellen een programma op maat voor u op.Familie- en vriendenweekend Familie- en vriendenweekend Familie- en vriendenweekend Familie- en vriendenweekend Familie- en vriendenweekend Familie- en vriendenweekend Familie- en vriendenweekend

Contact

Bij vragen of opmerkingen staan wij graag voor je klaar. Bel, mail of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.    Ik ga akkoord met de privacy- en cookieverklaring
De Brabantse Hoeve

Dagelijks geopend 10.00 - 22.00 uur
*1 november–30 maart: Ma-di-wo-do tot 20.30 uur.
1e Kerstdag en 1 januari gesloten
Openingstijden voor groepen in overleg.


Zeelandsedijk 29, 5408 SL Volkel
0413 275070
06-21991558
06 13807241
info@brabantsehoeve.nl

K.v.K. nr. 172.03.488

Route

De Brabantse Hoeve is heel gemakkelijk te bereiken via de snelweg A50. Neem afslag 13 richting Volkel. Bij de eerste vier rotondes ga je rechtdoor, en bij de vijfde ga je rechtsaf de Zeelandsedijk op. Na ongeveer 1 km zie je de Brabantse Hoeve aan je rechterhand.

Brabantse Hoeve - op Twitter Brabantse Hoeve - op Facebook Brabantse Hoeve - op Linkedin Brabantse Hoeve - foto's