Engelse website van Brabantse Hoeve Duitse website van Brabantse Hoeve

Brabantse Hotpot

Chinees fonduen in Brabantse sferen? Laat u verrassen door onze Hotpot. Het concept is even bijzonder als simpel: een grote pan met bouillon in het midden van de tafel. Iedereen hieromheen bereidt hierin zijn eigen eten. Wilt u uw vlees pittig en uw groentes juist kruidig? De keuze is helemaal aan u. De hotpot is in tweeën gedeeld en biedt ruimte aan ieders eigen smaken. Als het idee u niet verwondert, doet het eten dat wel!

Dit mag in Brabant dan een nieuw concept zijn; in China is het een eeuwenoude traditie. Ondanks de heerlijke Brabantse en boerse ingrediënten starten we deze avond dan ook met een Chinese thee en een traditioneel gelukskoekje. Ingrediënten als kip, rund, lam, prei, bosui, champignons, boontjes, courgette en bleekselderij kookt u in kippen- of pittige bouillon. Daarnaast staan er rondom de hotpot aardappelen, boerenbrood, sla, fruit, sausjes en grootmoeders appelmoes. Met origineel Brabants én Chinees bestek geniet u van een wel heel bijzonder avondmaal. Krijgt u al honger?

Minimaal 6 personen € 27,50 p.p.
Vanaf 10 personen € 25,00 p.p.
Optie: Gamba’s en krab; meerprijs € 5,- p.p.Brabantse Hotpot Brabantse Hotpot Brabantse Hotpot Brabantse Hotpot Brabantse Hotpot

Contact

Bij vragen of opmerkingen staan wij graag voor je klaar. Bel, mail of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.    Ik ga akkoord met de privacy- en cookieverklaring
De Brabantse Hoeve

Dagelijks geopend 10.00 - 22.00 uur
*1 november–30 maart: Ma-di-wo-do tot 20.30 uur.
Openingstijden voor groepen in overleg.


Zeelandsedijk 29, 5408 SL Volkel
0413 275070
06-21991558
06 13807241
info@brabantsehoeve.nl

K.v.K. nr. 172.03.488

Route

De Brabantse Hoeve is heel gemakkelijk te bereiken via de snelweg A50. Neem afslag 13 richting Volkel. Bij de eerste vier rotondes ga je rechtdoor, en bij de vijfde ga je rechtsaf de Zeelandsedijk op. Na ongeveer 1 km zie je de Brabantse Hoeve aan je rechterhand.

Brabantse Hoeve - op Twitter Brabantse Hoeve - op Facebook Brabantse Hoeve - op Linkedin Brabantse Hoeve - foto's