Engelse website van Brabantse Hoeve Duitse website van Brabantse Hoeve

Bolderkar

Wilt u op een originele manier kennismaken met de mooie plekken die ons gebied kent? Maak dan een keuze uit een van onze bolderkarren om het buitengebied van Volkel te verkennen. Geniet van natuur en cultuur op geheel eigen wijze. Ideaal voor gezinnen, groepen, natuurliefhebbers en personen die er graag met zijn tweeën op uittrekken. Maar het kan ook een aangename onderbreking zijn tijdens een zakelijke meeting. Met een kar vol lekkernijen vertrekt u vanuit de Brabantse Hoeve om vervolgens voldaan weer terug te keren. Laat u verrassen en beleef Brabant op z’n best.

De bolderkarroute loopt onder andere langs een molen, een dierenparkje en een speeltuin. Wilt u uw bolderkartocht gezelliger, romantischer of lachwekkender maken? Bij de Brabantse Hoeve hebt u naast het basisbolderkar-picknickpakket ook de keuze uit twee andere pakketten:

Gek-en-geinpakket
Ideaal voor groepen, bedrijven en families.  Dit pakket bevat ludieke attributen van het boerenbuitenleven die u geblinddoekt probeert te raden. Tijdens uw wandeling, waar u geniet van de verschillende bos- en boerderijaanzichten, haalt u steeds een zintuigprikkelende verrassing uit de tas. Geblinddoekt raden welk plattelandsgeluid u hoort, welke natuurgeur u ruikt en welk streekproduct u proeft.  

Tortelduivenpakket
voor een romantisch uitje Alles staat in het teken van romantisch samenzijn met het Tortelduivenpakket. Het is tijd voor jullie twee alleen. Leg het liefdeskleed neer en geniet van een glaasje champagne terwijl u de knuffeldobbelsteen uit de tas haalt!

De bolderkar is tijdens de tocht niet noodzakelijk. U kunt ook alleen een picknickmand of knapzak meenemen. Maar door z’n originele beschildering is hij niet alleen een ludieke verschijning, hij is ook nog eens handig om uw picknickmand en uw pakket in te vervoeren. Wilt u nog iets extra’s? Bij de Brabantse Hoeve kunt u uw bolderkarbeleving nog origineler maken. Vraag naar de mogelijkheden!

Luxe picknickpakket
Lekker luxe lunchen onderweg? U stelt naar wens een uitgebreide lunch samen met soep, luxe belegde broodjes, Brabants worstenbrood, fruit en diverse dranken.

Fotospeurtocht en bolderkarquiz
In plaats van een keurig uitgebreide routebeschrijving krijgt u enkel een mapje met foto’s. Al speurend door het prachtige buitengebied, krijgt u wellicht nog meer oog voor de mooie details en vergeet u soms de weg. De foto's volgen elkaar echter snel op dus heel ver omlopen zal het niet zijn. Intussen hebt u een vragenlijst met ‘instinkertjes’ en algemene wereldvragen die zorgen extra plezier. U kunt ook uw eigen vragenlijst samenstellen. Dit is niet alleen origineel maar zorgt ook voor nog meer binding tijdens uw bedrijfsuitje of familiedag.

Prijzen

Let op: een bolderkar los boeken is niet mogelijk! Altijd in combinatie met een vergadering/teambuilding, familieweekend of ander arrangement.

Basisbolderkar-picknickpakket met drankje € 7,50 p.p.
Luxe picknickpakket € 17,50 p.p.
Gek-en-geinpakket € 15,- (meerprijs per bolderkar)
Tortelduivenpakket (incl. fles prosecco) € 25,- (meerprijs per bolderkar) 
Fotospeurtocht en bolderkarquiz € 10,- (meerprijs per bolderkargroep)
RESERVEREN is noodzakelijk!Tour de Maashorst Tour de Maashorst Tour de Maashorst

Contact

Bij vragen of opmerkingen staan wij graag voor je klaar. Bel, mail of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.    Ik ga akkoord met de privacy- en cookieverklaring
De Brabantse Hoeve

Dagelijks geopend 10.00 - 22.00 uur
*1 november–30 maart: Ma-di-wo-do tot 20.30 uur.
1e Kerstdag en 1 januari gesloten
Openingstijden voor groepen in overleg.


Zeelandsedijk 29, 5408 SL Volkel
0413 275070
06-21991558
06 13807241
info@brabantsehoeve.nl

K.v.K. nr. 172.03.488

Route

De Brabantse Hoeve is heel gemakkelijk te bereiken via de snelweg A50. Neem afslag 13 richting Volkel. Bij de eerste vier rotondes ga je rechtdoor, en bij de vijfde ga je rechtsaf de Zeelandsedijk op. Na ongeveer 1 km zie je de Brabantse Hoeve aan je rechterhand.

Brabantse Hoeve - op Twitter Brabantse Hoeve - op Facebook Brabantse Hoeve - op Linkedin Brabantse Hoeve - foto's